The Limburg Diaries

3 Weken geleden zat ik met alle andere 1e jaars biologen in Limburg.

Het was 33-35 graden, er was geen wolkje te bekennen, de dagen waren van 9 tot 5 zwoegen in het veld, ik was als de dood dat ik een teek zou oplopen en ik heb nog nooit zoveel water in mn leven gedronken. Kortom: Het was geweldig.

We hebben prachtige kevers gevonden, bloemen bekeken die uniek zijn voor de Nederlandse natuur en we zijn in een verlaten groeve honderden glimwormen en vuurvliegjes tegengekomen (fun fact: de  vliegjes zijn de mannetjes en de wormen de vrouwtjes en het zijn gewoon kevertjes)

Deze week blijft mij bij, en ik neem jullie mee aan de hand van wat foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *