We Gingen Voor Een Bliksem Bezoek Naar Londen

Zaterdagochtend (en dan bedoel ik ook echt ochtend als in half 5) en de wekker gaat.
Slaperig open ik mijn ogen en probeer Robert ook wakker te krijgen, hij rolt uit bed en sleep mezelf naar de spiegel toe.
Over een uurtje moeten we de bus pakken om naar Schiphol te gaan, wij gaan namelijk voor anderhalve dag naar Londen.

Huppelend van enthousiasme probeer ik Robert bij te houden terwijl wij onderweg zijn naar onze gate, als we eenmaal zitten settle ik mijzelf naast het vliegtuigraampje en geniet van de komende 3 kwartier in de lucht.

We landen, halen mijn koffertje op en voor we het weten staat we in een van de meest geweldige musea’s ter wereld: Natural History Museum
We hebben van 10 uur ‘s ochtends tot 3 uur in de middag gedwaald in deze prachtige plek en de collectie is echt fantastisch.
Dino skeletten, mineralen, en vooral de kasten met info over Darwin, Linnaeus en Wallace maakten ons erg gelukkig.

Na het museum wandelen wij bibberend door Chelsea naar een restaurantje dat ik na wat internet research heb gevonden, we zijn beiden kapot van de afgelopen week en hebben al zeker 4 koppen koffie in ons lijf zitten.

Als we aanschuiven aan een schatig houten tafeltje bij Rabbit bestellen we beiden een G&T met zelfgemaakte blueberry infused gin die ontzettend geslaagd is.
Rabbit is een restaurant van 3 broers die alles zelf verbouwen op hun eigen boerderij, de keuken is traditioneel brits met een bio en verantwoorde twist.
Je besteld kleine gerechtjes en stelt zelf een beetje je menu samen en het eten bevalt zo goed dat we van 1 gerechtje zelfs een tweede serving vragen.

De volgende ochtend werden wij om half 5 wakker in onze airbnb om ons klaar te maken voor een enorm spannende dag, wij gingen samen model staan voor een fotografe die ons door het centrum van Londen zou meenemen.

Ik had het meest prachtige boeket in mijn handen en nog nooit zoveel makeup op gehad (en nepwimpers) Robert en ik waren voor 1 ochtend in Londen namelijk een net getrouwd stel.
Dit is heel gek om te zeggen maar ja wij gingen model staan voor een trouwfotografe en ik mocht een trouwjurk aan, het was grappig, gek en een unieke ervaring en ik kan nu wel zeggen dat wat er ook gebeurd ik wel trouwfoto’s heb haha

De foto’s zijn echt ontzettend mooi geworden maar het eindresultaat krijgen wij pas over een maandje te zien.

Anyway, we gingen dus naar Londen om als een stelletje kleuters door een museum te rennen, als een stelletje snobs te genieten van heerlijk eten en om als een stelletje verliefde gekken in trouwkleding door de stad te dansen.

Londen we hebben je lief ♥︎

xx Ish

4 Comments

    1. haha ja ik ben ook een tijd afwezig geweest om de boel weer een facelift te geven, dankjewel ! ik heb er mijn best op gedaan 😌
      x Ish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *