Analoogjes deel 1: Lowlands, Intreeweek en een Roadtrip

Er is niks leuker dan een wegwerp camera of een analoge camera meenemen ergens heen.
De napret die je weken (of in mijn geval soms jaren) later hebt als je EINDELIJK je rolletje laat ontwikkelen is niet te beschrijven leuk en de enorme stapel afgedrukte foto’s die nu op mijn bureau ligt maakt mij gelukkig.
Ik zie het al helemaal voor mij dat ik over 20 jaar met een kopje thee op de bank zit met wellicht mijn eigen kinderen of vrienden en dan een foto album uit de kast kan pakken vol foto’s van “Die ene zomer die te kort was maar waar we zoveel hebben gedaan” 

Kijk mee naar mijn analoogjes van de afgelopen zomer om te beginnen met Lowlands.

Ik ging samen met mijn huis en studiegenoot Bo voor het eerst naar Lowlands waar wij met onze andere huisgenoot Evelien, haar familie en een oud klasgenootje van haar en mij (Lucia) een waanzinnig mooi weekend hebben gehad.
We hebben zoveel optredens gezien, zo weinig slaap gehad, ontelbaar veel loempia’s gegeten en de mooiste herinneringen gemaakt en wij gaan zeker weten volgend jaar weer.

Na Lowlands had ik 8 uur slaap in mijn eigen bed voor ik weer in de auto zat op roodtrip met Keanu, Laura en Sophie en ondanks dat ik ziek werd heb ik het fantastisch gehad, binnenkort meer foto’s en verhalen van onze korte maar krachtige mini Roadtrip

Tot slot was het laatste hoogte puntje van deze vakantie het begeleiden van de Amsterdamse Intreeweek.
Bo en ik mochten samen (na heel weinig slaap) een week lang 14 kersverse biologie studenten begeleiden langs allerlei leuke activiteiten, feesten en meerdere bootjes in Amsterdam.

Deze zomer was behoorlijk vol gepropt met ontzettend fijne dingen en deze foto’s laten hopelijk goed zien hoe enorm veel ik ervan heb genoten

Een aantal foto’s zijn gemaakt met een lomography wegwerpcamera met speciaal violet rolletje en een aantal zijn gemaakt met een wegwerp camera van de kruidvat.
xx Ish

1 Comment

  1. Wat een leuke foto’s! Je merkt echt wel dat het een top vakantie was voor je. Zelf heb ik ook een wegwerpcamera, maar helaas vergeet ik regelmatig om er foto’s mee te maken… Ik zal hier toch eens werk van moeten maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *