Een Roze Huisje In Delft

Een tijdje geleden ging ik naar Delft voor een fijn weerzien met allerliefste Silvana, we struinde door de mooie oude straaten en aten de lekkerste pannenkoeken die ik ooit heb gegeten.

Ik was nog nooit in Delft geweest, ik kende het enkel van de verhalen over de TUDelft studenten en Delftsblauw servies, maar de stad verasste mij enorm.
Nadat ik mezelf weer even gekalmeerd had toen ik aankwam (treinstation onder de grond, heel veel mensen, desorientatie) zag ik al snel hoe Silvana met een brede warme lach op mij aan het wachten was om “haar” Delft met mij te delen.

Na onze heerlijke (en vullende) maaltijd vervolgenden wij ons gesprek terwijl wij van de ene leuke winkel naar de andere leuke winkel wandelde en onderweg kwamen wij het leukste roze huisje ooit tegen en ja toen moesten we wel foto’s maken.

Ik ben erover uit, ik vind Delft een leuke stad. Hierbij een paar highlights uit Delft:

  • Kek – hier dronken wij Roze koffie en aten wij hemelse pannenkoeken
  • Instore – een heel mooi concept winkeltje met veel plantjes en prachtig servies
  • Velvet Music – een platen zaakje waar je in de sale bakken voor hele fijne prijsjes hele fijne en vooral bijzondere platen kan vinden
  • Vintage island – een vintage winkeltje die kwa collectie niet onderdoet voor de bekende vintage winkels in Amsterdam maar kwa prijs zeker wel
  • Rewind – een concept store waar je prachtig gecureerde vintage kan shoppen, en waar in de winkel zelf de mooiste delicatie sieraden gemaakt worden
  • Loca Lama – een shop in shop concept store die mooi ruim is en een enorm assortiment heeft voor allerlei soorten smaken en wensen

ik draag:

Vintage baret van Rumours Vintage – Vintage oma vest – Blousje van de kringloop – BDG Regular fit jeans van de UO – Dr Martens 1460 – Paisley sjaal van de Ijhallen – Jas van de kringloop – Rugtas van Fjalraven

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *