Flower party

Tussen de hectiek van mijn verhuizing door zijn er ook nog vergaderingen met mijn commissie, gelukkig was het weer prachtig en zaten wij in de tuin met prachtig zonlicht, bloemetjes, gin & tonics en heel veel plezier met “snelle” montuurtjes.

Ik draag mijn nieuwe favoriete jurk want: 
  • geel
  • off shoulder
  • perfecte lengte
  • volgens meerdere mensen lijk ik op een prinsesje met deze jurk

Ik kocht hem bij de zara in maastricht waar ik hem vanaf de straat zag, de prachtige gele kleur stal gelijk mijn hart. Vervolgens ben ik (Robert achter mij aan sleurend) de winkel ingerened om hem te kopen zonder te passen en zonder naar de prijs te kijken. Ik MOEST hem hebben.

moraal van het verhaal: get yourself een leuke commissie en soms moet je gewoon iets kopen als je er echt gelukkig van wordt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *