Iets met ouder worden

23 mei 1997 was de dag dat dit hoopje chaos ter aarde kwam, en 23 mei 2018 was de dag dat ik 21 werd en echt overal ter wereld volwassen ben.

Door de verjaardagsvreugde heen had ik tentamenstress, verhuisstress en “oh help we gaan op veldwerk naar Frankrijk” stress en daarom ben ik super afwezig geweest.

Maar bijna een maandje later wil ik toch nog even de tijd nemen om het universum te bedanken voor de afgelopen 21 jaar, ik heb mezelf bijna helemaal leren accepteren en ik kan inmiddels mijn eigen belasting aangifte doen (fuck yeah).

En voor ieder die nog ouder aan het worden is, hierbij wat wijsheid van oms Ish.

  • Het leven is zwaar en that’s okay, as long as you always have chocolade of magnetron lasagna’s in de koelkast.
  • De beste vrienden zijn niet degene die je het vaakst ziet maar die waar je het meeste mee deelt (en die eerlijk tegen je zeggen dat dat ene blousje net iets te sexy is en not the right kind of sexy)
  • Knuffels zijn levenselixer, dus koop knuffels en knuffel iedereen die je lief vindt.
  • Bruine rum is lekkerder dan witte rum.
  • Het feit dat je wegsmelt bij het aanzicht van een baby betekend nog echt niet dat je er eentje moet willen ofzo.

Verder ben ik trots dat ik inmiddels een tequila shotje kan doen (soms in 2 keer soms in 1), ik heb nog steeds geen enorme katers, ik geniet van mijn opleiding en ik haal het gewoon, ik heb het geluk nog steeds hopeloos verliefd te zijn, ik heb nog steeds nooit wat gebroken (zelfs niet mijn hart) en als kers op de taart: mijn thaise rode curry is echt geperfectioneerd het afgelopen jaar.

Dus ja ouder worden is een ding, maar het is vooral wijzer worden (lekker filosofisch weer Ish, toppertje)

knuffels, van mij  ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *