Lowlands fotodagboek


Lowlands 2018, het was prachtig, het was fijn, het was zonnig, het was liefdevol, het was werkelijk perfect.

Met een bijelkaar geraapt zooitje aan mensen begon de pret weer, Lowlands is voor mij het fijnste festival dat er is niet perse door de line up, maar omdat het een grote bal van liefde is en ook dit jaar was het weer feest.

We hebben geschreeuwd bij Gorillaz, gedanst bij Jordan Rakei, geknuffeld bij Spinvis, gejuicht bij Patti Smith, gemoshed bij Brockhampton en de lijst gaat door en door. Samen met Sophie, Mauro, Robert, Eline, Bo, Zoe, Emil en nog meer anderen heb ik fijne herineringen gemaakt EN deze vastgelegd met mijn analoogje.

Geniet hierbij mee van Lowlands 2018 door de ogen van mij en mijn vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *