Een jaar van stilte

Hey, hoi, dat is lang geleden.

Meer dan 13 maanden geleden schreef ik mijn laatste post, waar dit stukje internet voorheen voor mij een dagboek was had ik er 13 maanden lang opeens geen tijd en ruimte voor. 2019 was kort door de bocht een intens jaar, het bestuursjaar was geweldig maar op persoonlijk vlak gebeurde er veel.

Er gebeurde veel dat mij diep heeft gekwetst, er gebeurde veel dat mij heeft laten groeien en ik ontwikkelde een nieuwe vorm van liefde voor mijzelf en mijn vriendinnen en na 13 intense maanden ben ik weer de vat op mijzelf aan het krijgen.

Inmiddels ziet mijn leven er ook wel anders uit: Ik ben begonnen aan de minor educatie dus ik geef biologie les op een middelbare school en ik vind het enorm leuk, ik ben alweer een jaar single, ik heb twee nieuwe bijbaantjes, ik ben de voorzitter van het Landelijk Overleg Biologie Studenten, ik heb een abonnement bij de sportschool (wow) en ik ben oprecht heel erg gelukkig met wie ik ben momenteel.

Een jaar gelden speelde er hele andere dingen in mijn hoofd en ik ben oprecht wel echt een ander mens geworden, of nou ja een ander mens? Ik denk dat ik vooral eindelijk mijzelf aan het worden ben en ik zal dus langzamerhand weer wat gaan schrijven en fotograferen en dus neerpleuren op dit stukje internet.

Het voelt fijn om een soort van weer terug te zijn.

Dikke knuffel en een kus, Ish

3 Comments

  1. Wat leuk dat je weer eens schrijft!! Ik krijg zin om het zelf ook weer te doen al heb ik nu al twee jaar niet geblogd, haha. Misschien toch maar gewoon die stap maken ofzo. Goed om te lezen dat je goed in je vel zit 🙂 Je stukje geeft me wel goede moed voor hoeveel er toch in een jaar kan gebeuren en dat je kan leren van mindere tijden. Ben benieuwd naar meer van je schrijfsels en foto’s en ik blijf je ook op instagram volgen want dat vind ik altijd leuk om te zien :)) Liefs!

  2. ik ben vandaag na rond te struinen op het web verzeild geraakt op je blog,
    na die jaren niet meer te hebben bekeken.. als ik door je posts heen blader voelt
    het als een goede oude tijd, die ik zelf stiekem ook wel mis. mooi geschreven ish,
    ik hoop de komende tijd meer van je te kunnen lezen

    liefs jojo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *