Bloesems

Het is warm, de lente is hier, de zon schijnt en de bomen staan vol in bloei.

Dit zijn dingen die mij zo ontzettend gelukkig maken en nadat Sophie en ik een uiterst interessante avond hebben beleefd bij het moxy hotel viel de brakheid van mijn schouders af zodra ik naar buiten liep en blij werd.

Sophie en ik hebben de hele avond gedanst op een feestje waar niemand wist wie wij waren maar iedereen (behalve wij) het wel heel belangrijk vond dat iedereen wist wie zij waren.

We hebben veel gelachen en veel (bijna te veel) gin tonic’s gedronken en we hebben blootvoets door de amsterdamse houthavens gewandeld terwijl we heel hard zaten mee te zingen met Drake.

Het was zo een avond die je niet plant en al zeker niet op rekent maar wel ontzettend fijn is, sophie bleef onverwacht slapen en ging (wederom) met een berg kleding van mij naar huis en ik hoefde mijzelf niet aan te kleden want sophie had mijn outfit al klaar gelegd.

Het dak van de auto gaat open, cardi B en Bruno Mars staan hard aan en we rijden door de amsterdamse straten en het enige wat ik voel is: genot.

 

Jurk – kringloop // horloge – casio // zonnebril – moschino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *