New hair, who dis?

Na heul lang zat ik er weer hoor, in de stoel bij mijn lieve kapster die mij altijd verteld dat ik super mooi haar heb (that’s why I love her) Maar ja, vanwege allerlei omstandigheden ging ik dus pas na drie maanden weer naar de kapper and no joke ik was in die drie maanden van meid met haar tot op dr schouders naar chick met rapunzel potentie gegaan.

So yeah, na a couple of diepe gesprekken met mijzelf of ik nou weer kort wilde gaan of toch lengte wilde houden was ik er nog steeds niet uit. Aan mijn vriendje had ik ook niet veel want die verandere ook steeds van mening, mijn pa en broers konden alleen maar zeggen “we willen je voorhoofd zien” en mijn moeder, vriendinnetjes en de meeste instagram volgers waren van het kamp “uuh dunno het staat allemaal leuk”. THANKS FOR NIKS (nee JK ik vond de input heel fijn hoor)

Maar ja eenmaal bij mijn kapster in de stoel besloot ik het niet te wild te maken en gewoon voor wat laagjes en volume te gaan en ja to be honest ik voel mij opeens heel fierce ofzo.

Ik had deze week twee concerten: HAIM en the king and queen hun OTRII tour, stomme fangirl die ik ben koop ik altijd merch en ik scoorde dus ook twee prachtige nieuwe tshirts voor de collectie waar ik mij een powervrouw in voel plus ik heb nieuwe grotere ringen in mijn oren EN ik heb een matte nude lipstick op waardoor ik mij opeens kylie level fierce voel.

Dus ja het zijn de kleine dingen die het verschil maken en ik raad het iedereen aan om zich eens in de zoveel tijd even va-va-voom te voelen, ook al kom je die dag de deur niet uit en kan je alleen maar flirten met je spiegelbeeld

 

kuzzies, Ish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *