huisje, boompje, beestje

 

Ik woon al iets meer dan 2 jaar met veel plezier in het mooie Amsterdam. Eerst woonde ik in het levendige zuidoost met 3 huisgenoten maar inmiddels ben ik verkast naar het gezellig oost en deel ik mijn leefruimte met veel plantjes en heel veel ikea knuffels.

Na veel vraag heb ik hier dus een post gewijd aan mijn kamer (maar dan wel de mooie hoekjes want geef toe niemand wilt mijn keukenblok, badkamer en fruitmand die nog helemaal niet afgestyled zijn zien )

Anyhow, zie hierboven mijn bed. Volgens vele logés het lekkerste bed dat er is en daar ben ik het ook wel mee eens. In mijn vensterbank heb ik een paar fijne dingen staan. Het plantenboek, dit was een verjaardagscadeau van mijn lieve studievriendinnetjes, Een schildering die allerliefste Chantal voor mij heeft gemaakt toen ik 20 werd en een canvas poster van de prachtige stad waar ik in woon die ik van de lieve mensen van wereldkaarten.nl cadeau heb gekregen toen zij hoorde dat ik ging verhuizen en natuurlijk wat knuffels (want ik heb echt mega mega veel knuffels)

 

Naast mijn Bed heb ik een super chille logeerbank vol met gele kussens staan maar alsnog wilt iedereen bij mij in bed liggen cuz i give the best cuddles kennelijk. Het is de bedoeling dat de muur boven mijn slaapbank een soort gallery wall wordt met mooie posters en artsy stuff maar ik ben nog steeds heel veel dingen aan het verzamelen voor mijn kamer, hij is eigenlijk nog helemaal niet af en ik ga waarschijnlijk nog 300 keer schuiven met de inrichting maar oooohhwellll.

Een ander hoekje dat ik heel fijn vind is mijn kleine jungle hoekje naast mijn servies kastje. Ik wil gaan experimenteren met indoor gardening dus wat eigen groentjes en fruitjes gaan groeien maar dan in huis (ik studeer biologie, ik moet dit kunnen toch?)

Mijn kamer is een soort van groot knuffel kamertje, heel veel lig en zit plek en ik kan met veel vrienden logeerpartijtjes houden (als het niet bloody hot is want ramen op het zuidwesten en containers worden heet *huil huil*)

Er zijn nog wat meubels die ik wil vervangen en ik heb bijvoorbeeld mijn keukentje en badkamer niet laten zien waar mijn badkamerdeur een hoogtepuntje van is (hij zit helemaal vol met foto’s) maar het is een work in progress, ik denk en hoop dat ik rond de kerst alles helemaal perfect heb ingericht en dan komt er een definitieve kamer post. Ik ga de komende 2 jaar sowieso nog in Amsterdam wonen voor mijn studie en het liefst blijf ik die 2 jaar ook lekker op deze plek, ik heb hiervoor een halfjaar helemaal alleen gewoon in Hasselt (Belgie) en nu dus in Amsterdam en ik moet zeggen dat ik het ontzettend leuk vond om met huisgenoten te wonen (ik had oprecht ook echt de allerleukste huisgenoten ever het afgelopen jaar) maar het voelt ook zo fijn om nu alles voor mezelf te hebben en in alleen mijn onderbroek om de grond te kunnen liggen terwijl ik mijn kommetje curry uit zit te likken.

En ja op IG en alles ziet leven er perfect uit maar ik ben ook gewoon een monster in real life dat graag zonder kleding rondloopt en en voedsel straigt from the pan wilt eten (you know you’re like this too, don’t deny it)

anyway, dit was dus een eerste look at mijn nieuwe kamer ! hope you guys like it :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *