Een kleine terugblik

We zitten alweer bijna 2 weken in een nieuw jaar, een frisse nieuwe start die voor mij zeker heel spannend is.

De laatste paar maanden van 2018 waren wild en spannend en mooi, ik ben verkozen tot het 100e bestuur van mijn studievereniging en vanaf 5 februari gaat mijn bestuursjaar van start. ik knipte na een wilde droom mijn haar eindelijk weer af en voel mij als een nieuw mens. ik ging bijna uit elkaar met mijn vriend maar inmiddels zitten lachen we om die gebeurtenis en zijn wij liefdevoller dan ooit.


Maar ja het leven gebeurde in 2018 op zoveel manieren maar dat deed het vooral “gebeuren” alles wat ik verwachtte werd weggevaagd door het onverwachtte en aan de ene kant was het zwaar maar het was ook super leerzaam en mooi.

2019 begin ik met enthousiasme voor alle nieuwe dingen, ik laat de controle meer gaan en ik laat het leven mij maar gewoon weer gebeuren. Niks is te sturen het leven loopt zoals dat moet lopen en ik ben van plan om het met beiden handen volledig aan te pakken.

Dus ja hierbij nog een verlaat gelukkig nieuwjaar moge het een wild, spannend, romantisch, enerverend en leerzaam jaar zijn <3

xx ish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *